Απολύμανση με Gel για την εξολόθρευση της ψιλής, ξανθιάς κατσαρίδας

Power Service oil, Αθήνα, Μοσχάτο
10083

Περιγραφή

25€ για Απολύμανση με Gel για την Ριζική καταπολέμηση της «ψιλής, ξανθιάς» κατσαρίδας από την Εταιρία Απολυμάνσεων, Αποφράξεων, Συντηρήσεων Αποχέτευσης Βάγιος.


Χρησιμοποιούνται τροφοελκυστικά gel εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, τα οποία εφαρμόζονται χωρίς να χρειαστεί να αδειάσουμε ντουλάπια ή τροφοθήκες ή να κάνουμε κάποια άλλη προετοιμασία.

Γι αυτό εφαρμόζονται άφοβα και σε χώρους καθημερινής εστίασης όπως, εστιατόρια, καφετέριες, κουζίνες, από την Εταιρία Απολυμάνσεων, Αποφράξεων, Συντηρήσεων Αποχέτευσης Βάγιος, για όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής!!

Το ειδικό συνεργείο ΒΑΓΙΟΣ βρίσκεται κοντά σας, διαθέτοντας υπερσύγχρονο εξοπλισμό και αποτελεσματικά φάρμακα, ενδεδειγμένα από το Υπουργείο Γεωργίας.

Χορηγείται Πιστοποιητικό Απολύμανσης για οποιαδήποτε υγειονομική και αστυνομική αρχή.

Μητακούδης Βάγιος

Η Εταιρία Αποφράξεων - Συντηρήσεων Αποχέτευσης Μητακούδης Βάγιος με 30ετή εμπειρία στο χώρο των αποχετεύσεων καθαρίζει τις αποχετεύσεις και απολυμαίνει πολυκατοικίες χρησιμοποιώντας επαγγελματικά μέσα αποχέτευσης και απολύμανσης.


ΡΙΖΙΚΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ «ΨΙΛΗΣ ΞΑΝΘΙΑΣ» ΚΑΤΣΑΡΙΔΑΣ

Με τη μέθοδο αυτή χρησιμοποιούμε τροφοελκυστικά gel εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε χώρους όπου συχνάζουν και έχουν τις φωλιές τους οι κατσαρίδες (σκοτάδι, υγρασία, αλλά και ζέστη).

Το θετικό είναι ότι μπορούμε να τα εφαρμόσουμε χωρίς να αλλάξει κάτι στην καθημερινότητα μας, δίχως να απομακρυνθούμε από το χώρο, δίχως να αδειάσουμε ντουλάπια και τροφοθήκες ή να κάνουμε κάποια άλλη προετοιμασία.

Για το λόγο αυτό μπορεί και χρησιμοποιείται άφοβα και σε χώρους καθημερινής εστίασης όπως, εστιατόρια, καφετέριες, κουζίνες.

Με την μέθοδο του κανιβαλιστικού τρόπου με τον όποιο λειτουργούν οι κατσαρίδες, (οι υγιείς τρώνε τις νεκρές), μεταφέρουν οι ίδιες τη δραστική ουσία στη φώλια τους και τα αυγά τους, με αποτέλεσμα τη σίγουρη εξόντωση τους από το χώρο.

Ο πληθυσμός τους αρχίζει να μειώνεται αισθητά περίπου στο 80% από τις 4 πρώτες μέρες, ενώ μέσα σε 15 ημέρες έχουμε οριστική απαλλαγή. Το συγκεκριμένο σκεύασμα λειτουργεί για μεγάλο χρονικό διάστημα έως και πάνω από έξι μήνες αρκεί να μη σκουπιστεί, σκονιστεί, ή αλλοιωθεί.

25.00 Deal Price
Η προσφορά είναι ενεργή
+

Ψιλά Γράμματα

Ισχύει έως 2 μήνες από την ημερομηνία αγοράς του κουπονιού

Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη για προσωπική χρήση ή με τη μορφή δώρου

Το κουπόνι μπορεί να εξαργυρωθεί άμεσα μετά την αγορά του.

Απαραίτητη η άμεση τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 1-2 μέρες πριν

Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του εκτυπωμένου κουπονιού όταν γίνει η επίσκεψη.

Η επιχείρηση δεν θα δέχεται κανένα πελάτη χωρίς να έχει αγοράσει το κουπόνι από το Dealway.

Αν δεν μπορείτε να κάνετε αγορά επικοινωνήστε στο 210 9409900.

Πελάτες που έχουν δει αυτή την προσφορά είδαν επίσης Πελάτες που έχουν δει αυτή την προσφορά είδαν επίσης