Απολύμανση με Gel για την εξολόθρευση της ψιλής, ξανθιάς κατσαρίδας

Power Service oil, Αθήνα, Μοσχάτο
10083

Περιγραφή

25€ για Απολύμανση με Gel για την Ριζική καταπολέμηση της «ψιλής, ξανθιάς» κατσαρίδας από την εξειδικευμένη εταιρεία Power Service Oil!!

Χρησιμοποιούνται τροφοελκυστικά gel εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, τα οποία εφαρμόζονται χωρίς να χρειαστεί να αδειάσουμε ντουλάπια ή τροφοθήκες ή να κάνουμε κάποια άλλη προετοιμασία.

Γι αυτό εφαρμόζονται άφοβα και σε χώρους καθημερινής εστίασης όπως, εστιατόρια, καφετέριες, κουζίνες, από την εξειδικευμένη εταιρεία Power Service Oil, για όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής!!


Power Service Oil


ΡΙΖΙΚΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ «ΨΙΛΗΣ ΞΑΝΘΙΑΣ» ΚΑΤΣΑΡΙΔΑΣ

Με τη μέθοδο αυτή χρησιμοποιούμε τροφοελκυστικά gel εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων σε χώρους όπου συχνάζουν και έχουν τις φωλιές τους οι κατσαρίδες (σκοτάδι, υγρασία, αλλά και ζέστη).

Το θετικό είναι ότι μπορούμε να τα εφαρμόσουμε χωρίς να αλλάξει κάτι στην καθημερινότητα μας, δίχως να απομακρυνθούμε από το χώρο, δίχως να αδειάσουμε ντουλάπια και τροφοθήκες ή να κάνουμε κάποια άλλη προετοιμασία.

Για το λόγο αυτό μπορεί και χρησιμοποιείται άφοβα και σε χώρους καθημερινής εστίασης όπως, εστιατόρια, καφετέριες, κουζίνες.

Με την μέθοδο του κανιβαλιστικού τρόπου με τον όποιο λειτουργούν οι κατσαρίδες, (οι υγιείς τρώνε τις νεκρές), μεταφέρουν οι ίδιες τη δραστική ουσία στη φώλια τους και τα αυγά τους, με αποτέλεσμα τη σίγουρη εξόντωση τους από το χώρο.

Ο πληθυσμός τους αρχίζει να μειώνεται αισθητά περίπου στο 80% από τις 4 πρώτες μέρες, ενώ μέσα σε 15 ημέρες έχουμε οριστική απαλλαγή. Το συγκεκριμένο σκεύασμα λειτουργεί για μεγάλο χρονικό διάστημα έως και πάνω από έξι μήνες αρκεί να μη σκουπιστεί, σκονιστεί, ή αλλοιωθεί.

25.00 Deal Price
Η προσφορά είναι ενεργή
+

Ψιλά Γράμματα

Ισχύει έως 2 μήνες από την ημερομηνία αγοράς του κουπονιού

Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη για προσωπική χρήση ή με τη μορφή δώρου

Απαραίτητη προϋπόθεση η προσκόμιση του εκτυπωμένου κουπονιού όταν γίνει η επίσκεψη.

Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού κατόπιν διαθεσιμότητας στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας, 3 ημέρες πριν την επιθυμητή ημέρα επίσκεψης στο χώρο.

Ακύρωση ραντεβού και αλλαγή ημερομηνίας επίσκεψης μπορεί να πραγματοποιηθεί με σχετική ενημέρωση προς την επιχείρηση, 1 ημέρα πριν.

Η προσφορά ισχύει για όλη την Αττική.

Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα-Σάββατο 8:00-21:00

Η προσφορά ισχύει ΜΟΝΟ με την αγορά του κουπονιού από το Dealway και την προσκόμιση του εκτυπωμένου κουπονιού στην Power service oil

Η επιχείρηση δεν θα δέχεται κανένα πελάτη χωρίς να έχει αγοράσει το κουπόνι από το Dealway.

Αν δεν μπορείτε να κάνετε αγορά επικοινωνήστε στο 210 9409900.

Πελάτες που έχουν δει αυτή την προσφορά είδαν επίσης Πελάτες που έχουν δει αυτή την προσφορά είδαν επίσης